چیلر - راهنمای کامل برای انتخاب چیلر با استفاده از شناخت انواع چیلر

از چیلر به عنوان قلب سیستم های سرمایشی می توان نام برد. استفاده از چیلر در سیستم های برودتی صنایع مختلف اعم از پالایشگاه ها و سردخانه ها تا سیستم های تهویه مطبوع گسترش یافته است. به همین دلیل تحقیقات زیادی روی سیکل های ترمودینامیک آنها صورت گرفته که باعث بوجود آمدن تنوع در آنها شده است. در حال حاضر از انواع مختلف چیلر در صنعت استفاده می شود. با توجه به خصوصیات انواع چیلرها، استفاده صحیح و بجا از آنها دارای اهمیت زیادی می باشد. بدین منظور باید این گستره را بخوبی شناخت و بر ویژگی ها و معایب هر یک آگاهی یافت تا بتوان با توجه به نیاز های پروژه بهترین انتخاب را داشت. اشری برای انتخاب صحیح چیلر ها پیشنهاداتی دارد که نیازمند بازنگری و تکمیل برای شرایط موجود در صنعت ایران می باشد. بدین منظور ابتدا لازم است چیلر ها را دسته بندی کرده و سپس به تحلیل پیشنهادات اشری پرداخته شود.

انواع چیلر:

مدل صنعتی و تراکمی هوا خنک

کاربردهای مختلف چیلر:
از انواع چیلر در سیستم های تهویه مطبوع ساختمان و موارد صنعتی استفاده می گردد. در ادامه به تشریح هر بخش پرداخته شده است.
کاربرد چیلر در سیستم تهویه مطبوع ساختمان
دستگاه  چیلر به ­عنوان زیر مجموعه سیستم تهویه مطبوع به­ حساب می آید.

در سیستم تهویه مطبوع ساختمان ها  معمولاً آب سرد تولید شده در تجهیزات تامین کننده سرما به درون مبدل حرارتی یا کویل هواساز وارد شده، تا هوای جریانی بر روی کویل را خنک کند. هوای خنک شده به صورت مستقیم یا توسط کانال به فضای مورد نظر که نیاز به سرمایش دارد منتقل می شود. سپس آب سرد یا همان سیال حامل که طی فرآیند مذکور در کویل ها گرم شده است، مجدداً در سیستم گردش می­ یابد تا در داخل چیلر طی سیکل تبرید خنک شده و  مجددا  وارد چرخه گردد.
در هواساز ها ، گرمای نهان و محسوس از هوا به آب در گردش منتقل می­ شود. بنابراین، بدین صورت هوا و رطوبت اتاق کنترل می­ شود. چیلرهای مورد استفاده در سیستم تهویه مطبوع در تناژ مختلف تبرید جهت تامین سرمایش بکار گرفته می شوند. دمای آب سرد خروجی این تجهیزات تامین کننده سرمایش متناسب به نیاز و کاربرد آن مابین ۱٫۵ تا ۷ درجه سلیسیوس متغیر می­ باشد.

کاربرد چیلر در صنعت:
در کاربردهای صنعتی آب سرد و یا هر سیال سرد دیگر را می توان توسط چیلر تامین نمود.

چیلرهای صنعتی اکثراً جهت خنک ­کاری تولیدات، ماشین ­آلات در رنج گسترده صنعتی به ­کار می­ رود. کاربرد عمده این تجهیزات سرمایشی در صنایع پلاستیک و تزریق و قالبگیری دمشی، فلزکاری و برش با روغن، ریخته ­گری، پردازش شیمیایی، ، تولید مواد غذایی و آشامیدنی، تولید سیمان، ماشین­کاری، تجهیزات جوشکاری، تجهیزات نیروگاهی، هوای فشرده، دستگاه­های لیزر، MRI  می ­باشد.

چیلر ها چگونه کار میکنند؟
عملکرد آنها با استفاده از چهار بخش اصلی-کمپرسور ، اواپراتور، کندانسور و سیستم های اندازه گیری می باشد.

از آنجا که هدف دستگاه حذف گرما از جایی است که آن را نمی خواهیم، مانند قطعات مکانیکی و یا مایعاتی مانند آب ، گرما را با استفاده از یک مبرد که یک ماده شیمیایی و جاذب حرارت است مکش نموده و مبرد سپس این گرما را به کندانسور انتقال میدهد که در آن با استفاده از یک مبدل حرارتی سرد، هوا یا آب به اتمسفر فرستاده می شود. گاهی اوقات اگر قدرت خنک کننده اضافی مورد نیاز باشد، برج های خنک کننده به مبدل حرارتی متصل می شود. هنگامی که مبرد کندانسور را ترک میکند، متراکم می شود(به این ترتیب باعث کاهش دمای آن میشود) و برمیگردد تا جذب گرمای بیشتری را انجام دهد.در واقع، اصل این است که یک خنک کننده مبرد، گرما را جمع آوری میکند و سپس از تبادل حرارت اواپراتور برای حذف آن گرما استفاده میکند. اواپراتور حرارت را به اتمسفر میفرستد، در حالی که مبرد پس از ان به کندانسور فرستاده می شود که درآن به مایع تبدیل شده و سپس متراکم شده و به منبع گرما باز میگردد.
انواع کمپرسور:

  • رفت و برگشتی
  • اسکرال
  • گریز از مرکز یا سانتریفیوژ
  • اسکرو

لیست قیمت چیلر وی سی صنعت-مدل صنعتی و تراکمی هوا خنک:

برای تهیه لیست قیمت چیلر مدل صنعتی و تراکمی هوا خنک با شرکت وی سی صنعت تماس حاصل فرمایید. 


 

چیلر

کد محصول :10035

 

چیلر

  • این چیلر ها طراحی شده و ساخته شده توسط متخصصین تبرید
  • مناسب برای کاربردهای سنگین صنعتی
  • توانایی رسیدن به منفی 100 درجه فارنهایت در این چیلر ها
  • کندانسور آبی درمناطق خشک برای این چیلر ها مورد استفاده قرار می گیرد .
  • این چیلر ها بیشتر در مناطق دور از دریــــــا استفاده می گردد.